Ciondăneli politice, la Motru. Episodul: Drona!

Politicienii își ascut săbiile înainte de campania electorală. La Motru, primarul și viceprimarul par să nu îngroape securea războiului prea curând și au trecut deja la alt nivel. Edilul Gigel Jianu este acuzat că-și supraveghează adversarul politic cu dronele. De partea cealaltă, primarul îl trimite pe viceprimar „să se trateze”.

Viceprimarul Cosmin Morega este cel care a aruncat „bomba” în spațiul public. Susține că este urmărit cu dronele pentru ca liberalii din Motru să strângă imagini care să-l compromită în campania electorală. „Este așa oarecum ciudat, dar este adevărat. În cei patru ani, adversarii politici, în loc să gândească proiecte pentru dezvoltarea comunității, se gândesc cum să facă să-l denigreze pe Cosmin Morega și, implicit, PSD. De patru ani de zile, sunt pozat pe unde merg, sunt supravegheat. Ați văzut și acele poze și filmări că aș fura energie de la stâlpul de iluminat. Mai nou, se merge la un alt nivel, la folosirea acestor aparate, drone, de la o distanță foarte mare. Este filmată locuința. Mi-au spus vecinii că este tot timpul o mașină care vine în weekend și fac poze. Ce vor să facă? Este o casă construită în urmă cu zece ani de zile și pentru care am muncit. Sunt 400 de metri pătrați, nu am nu știu ce domeniu”, a spus viceprimarul Cosmin Morega.

Morega l-a acuzat chiar pe primarul Gigel Jianu că i-ar fi supravegheat casa și i-ar fi filmat-o cu dronele. Iar consilierul său ar fi stat de „șase”. „E rușinos ca edil să folosești mașina întreprinderii să stai de pază, să pui consilierul personal să stea de șase dacă apare Morega sau nu. Le-au văzut oamenii. A contribuit și dumnealui la așa ceva. Este un lucru urât ce se încearcă. Nu am nimic de ascuns, nu îmi e frică, nu îmi e teamă”, a mai adăugat Morega.

În replică, primarul Jianu a declarat că acuzațiile nu sunt fondate și sunt grave.  „Sunt acuzații grave la care eu prefer să nu răspund. Le ignor. Par destul de grave. Eu consider că domnul Morega are o problemă. Sper să nu fie paranoia. A încălcat regulile de circulație acum doi ani, Poliția i-a luat permisul, apoi a spus că Poliția are ceva cu el, că l-a urmărit, că stătea după el, după colț, după bancă pitiți să îl prindă. La fel și acum. Omul are o problemă și trebuie neapărat să se trateze. Este o aberație pe care nu vreau să o iau în calcul deocamdată. Sper să se oprească. Până la urmă, trebuie să iei măsuri să oprești aceste aberații”, a reacționat, la Radio Infinit, primarul Gigel Jianu.

Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: