Ședințe de Consiliu Local într-un fost bar? Ce spune primarul

Ședințe de Consiliu Local în incinta unui fost bar. Aceasta este situația prezentată de candidatul Partidului Social Democrat, Lucian Goață, la Primăria Prigoria. Acesta este medic veterinar și consilier local în localitatea pe care vrea să o păstorească din toamna acestui an.

Cel care își dorește fotoliul de primar din Prigoria critică modul în sunt organizate ședințele de Consiliu Local. Candidatul social-democrat, Lucian Goață, spune că astfel de ședințe au loc într-un fost bar din localitate, ori în holul primăriei. De asemenea, acesta a mai spus și faptul că nu au nici cămin cultural.

”Principalul proiect pe care-l am în plan este sediul Primăriei Prigoria. Noi nu avem un sediu, instituția funcționează în incinta bibliotecii comunale. Angajații primăriei stau câte trei în birou. O altă problemă majoră este legală de faptul că noi nu știm niciodată unde se ține ședința de consiliu. Nici măcar cămin cultural nu avem. Ședințele le-am ținut în săli de curs, într-un fost sediu al unui bar și în holul primăriei”, a spus Lucian Goață, în cadrul unei conferințe la PSD Târgu Jiu.

Primarul din Prigoria, Iuliana Iliescu, spune că nu este adevărat, afirmând că ședințele celor de la PSD se țin într-un fost bar, nu cele de Consiliu Local.

”Ședințele dumnealor de la PSD și nu cele de consiliu. Noi nu ținem ședințele în bar. Se vede și sigla lor acolo. Noi le-am ținut până acum la primărie, a fost perioada asta de pandemie și le-am făcut online. A fost și o întâlnire în cancelaria profesorilor, tocmai pentru a se păstra distanțarea socială, noi nu avem spațiu suficient la primărie. Acest lucru s-a întâmplat pe perioada când școala a fost închisă”, a spus primarul din Prigoria, Iuliana Iliescu.

Vizualizări: 1,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: