Probleme cu inima pentru un jucător al Craiovei. A fost oprit de la antrenamente

Fostul pandur Mihai Roman, acum jucător al celor de la Universitatea Craiova, are probleme cu inima fiind descoperit cu extrasistole.  Jucătorul a recunoscut că nu se mai antrenează în acest moment după ce a fost oprit de medici de la pregătire.

Cazul lui Mihai Roman pare să fie asemănător cu cel al lui George Ţucudean. Acesta a fost nevoit să stea câteva luni departe de terenul de fotbal, după ce a fost operat a revenit însă pe teren pentru o perioadă. Acum un alt fotbalist din Liga 1 a descoperit că întâmpină aceleași probleme ca și atacantul celor de la CFR Cluj. Fanatik a anunţat că Mihai Roman, fotbalistul Universității Craiova, are probleme cu inima, lucru care l-a făcut pe Corneliu Papură să îl scoată de pe lista pentru meciul cu Gaz Metan, scor 3-1.

Deși s-a antrenat cot la cot cu ceilalți coechipieri ai săi în stagiul de pregătire susținut în Turcia, Mihai Roman a descoperit înaintea meciului Universitatea Craiova – Gaz Metan că are probleme la inimă. Atacantul ar avea niște extrasistole, bătăi în plus ale inimii. Roman a făcut un RMN și în aceste momente așteaptă să afle un rezultat final. ”Este adevărat că mi s-au descoperit niște extrasistole. Vă dați seama, sper să nu fie nimic serios. Poate că este asemănător cu ceea ce a avut Țucudean, dar aștept rezultatele analizelor. Nu mă antrenez în acest moment, doar stau și aștept. Cu Țucudean nu am vorbit pentru că nici eu nu știu prea multe. Aștept și sper că pot reveni pe teren cât mai repede”, a spus Mihai Roman.

Deși a efectuat stagiul de pregătire în Antalya și a evoluat în majoritatea amicalelor, Roman nu se va mai pregăti alături de colegii săi. ”Roman este oprit de la efort, are probleme cardiace, trebuie să facă niște investigații serioase. S-ar putea să fie ceva asemănător cu Țucudean. Nu știu sigur. A mai avut și înainte probleme, dar au apărut iar după cantonament”, a spus președintele Universităţii Craiova, Sorin Cârțu, la Oltenia TV.

Mihai Roman a înscris 4 goluri în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1,  atacantul fiind cotat la 450.000 de euro, conform transfermarkt.com

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: