Probleme mari de lot la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Unul dintre derby-urile primei etape a play-off-ului Superligii este meciul FCSB – Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională. Oltenii acuză unele probleme de lot înaintea acestui meci impotant.

Eugen Neagoe se confruntă cu probleme de lot înaintea duelului din Capitală, neputând miza pe jucători precum: Bancu, Vătăjelu, Raul Silva, Căpăpţână sau Badelj. Din această cauză, antrenorul formaţiei din Bănie ar fi preferat ca întreruperea campionatului să fi fost mai devreme şi a insistat asupra indisponibilităţii lui Bogdan Vătăjelu, care va rata şi convocarea la echipa naţională din pricina accidentării de la ultimul meci, cu UTA. „Un joc important pentru noi, nu numai pentru că e primul din play-off, dar şi pentru că sunt în joc 3 puncte importante, iar adversarii noştri sunt în faţa noastră în clasament. Ne dorim cu toţii să trecem cu bine peste acest prim joc, dar toate cele zece meciuri vor fi interesante şi disputate, fiindcă se întâlnesc cele mai valoroase echipe. Suntem pregătiţi, chiar dacă avem probleme medicale, şi nu puţine. Ştiţi că Bancu este departe de echipă, pe lângă el, şi Căpăţână este în afara lotului, sperăm să revină după întreruperea campionatului, s-au adăugat şi Raul Silva şi Badelj, dar şi Vătăjelu.

Cred că suntem cam la acelaşi nivel cu FCSB, asta e părerea mea. Sper să facem un joc sepctaculos, să marcăm multe goluri, dar jucăm cu un adversar puternic, cu jucători valoroşi. E mai puţin important cine va sta pe bancă la ei, cine va lua deciziile, pentru că jucătorii lor ştiu ce au de făcut. Sper ca ai noştri să fie concentraţi”, a declarat Eugen Neagoe înaintea meciului cu FCSB.

Vizualizări: 1,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: