Probleme pentru Cârţu pentru meciul cu Steaua

Pandurii au revenit ieri la Târgu Jiu şi au început pregătirea jocului cu Steaua. Sorin Cârţu a programat două antrenamente, unul în nocturnă pentru a se apropia cât mai mult de ora jocului cu Steaua. Problemele de lot au început deja să apară, pe lângă absenţa lui Păcurar care este accidentat, fiind certă şi absenţa lui Grecu care va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. La antrenamentul de ieri s-a pregătit separat de echipă şi Ghindeanu care acuză dureri după o contuzie suferită la meciul cu Ceahlăul.

La problemele actuale tehnicianul a mai constatat şi altele care apar pe parcurs, pe măsură ce îi cunoaşte mai bine pe jucători. Una dintre ele a apărut pe parcursul meciului cu CFR, Tremonti fiind schimbat pentru că a nu a mai făcut faţă ritmului de joc. „E o chestie normală pentru că Tremonti e un jucător care vine după o pauză de aproape nouă luni pentru că el venea după o operaţie de miozită vara trecută şi a lipsit destul de mult timp de la pregătire. Abia în iarnă a început să joace şi gradul lui de pregătire nu e foarte bun dar totuşi a rezistat destul de bine”, a precizat Cârţu care n-ar fi efectuat această schimbare, gândind altfel finalul de meci de la Cluj şi intenţionând ca după intrarea lui Hidişan să-l trimită pe teren şi pe Kamara pentru a face presiune pe adversar.

O altă problemă pentru tehnician a constituit-o faptul că a mizat pe un jucător pe care nu a avut timp să-l cunoască deloc la antrenamente şi nu l-a văzut la nici un meci. „A fost un jucător pe care nici nu l-am văzut deloc la meci sau antrenament. Eu am venit joi, m-am dus la un antrenament dar m-au luat ziariştii la conferinţă şi ne-am mai antrenat vineri dar practic Stojan acesta care a venit în iarnă l-am cunoscut aşa puţin doar pe un antrenament şi am riscat într-un fel cu el”, a spus Cârţu care a discutat mai mult cu Vranjes pentru a înţelege ce vrea de la el: „Probabil că în timp o să înţeleagă ce vreau de la el. Am stat mult de vorbă cu el ca să înţeleagă ce vreau de la el cu zonele şi tactica mea, să vadă cum trebuie acoperite zonele în postura lui şi unde-i convine mai mult să joace .Stojan a avut două situaţii bune de a marca, a ajuns în careu de unde putea înscrie la fel ca Alcantara dacă lovea mai bine balonul”.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: