Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procesul Sorinei, strămutat la Tribunalul Olt

Procesul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă luată de acasă cu mascații după ce a fost adoptată de un cuplu de români din SUA, va fi strămutat la Tribunalul Olt, a decis marți Curtea de Apel Craiova. Astfel, magistrații din Olt trebuie să decidă dacă fata va putea pleca în Statele Unite.

Familia Săcărin, cea care a adoptat-o pe Sorina, au cerut ca dosarul să fie strămutat, de teamă că vor fi linșați și "pentru a evita un scandal monstruos". Inițial, procesul a fost deschis la Tribunalul Mehedinți, la solicitarea procurorului general Bogdan Licu, iar această instanță și-a declinat competența către Judecătora Drobeta Turnu Severin.

Marți, magistrații Curții de Apel Craiova au admis această solicitare și au decis ca dosarul să fie strămutat de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt, a declarat pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova, Ionel Grigorie.

"S-a dispus strămutarea cauzei, înregistrată inițial la Tribunalul Mehedinți, la Tribunalul Olt. Instanța a constat desființată de drept sentința din 25 iunie a Tribunalului Mehedinți, prin care soluționarea procesului era declinată către Judecătoria Drobeta Turnu Severin. S-a dispus refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanță înainte de strămutare", a precizat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova.

Continuarea pe hotnews.ro

Vizualizări: 2,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: