Promisiune de primar: Vom organiza Zilele Comunei în 2017!

Decizie în premieră a autorităţilor locale din comuna Dăneşti. Primarul Emilian Rusu a hotărât împreună cu echipa de la primărie ca anul viitor să sărbătorească cum se cuvine cetăţenii comunei, să organizeze Zilele Comunei. Manifestarea ar urma să aibă loc în satul Dănești, la mijlocul verii, cu artişti, comercianţi şi mai ales voie bună. Acolo cei din administraţie vor să realizeze tot anul viitor şi un teren de sport sintetic.

Zilele Comunei Dănești vor fi organizate anul viitor în premieră, asta pentru că până acum nu au mai avut loc astfel de manifestări. Pentru că au realizat cea mai mare și costisitoare investiție la nivel de localitate, respectiv alimentarea cu apă a tuturor satelor, autoritățile s-au gândit că ar fi oportună organizarea Zilelor Comunei, așa cum se întâmplă în mai toate localităţile Gorjului. „Am vorbit și cu domnul viceprimar și cu doamna contabilă și la anul vreau să propunem o sumă de bani pentru când facem bugetul, la începutul anului, pentru a da și noi drumul, ca celelalte comune, să avem și noi Zilele Comunei. Perioada cred că ar fi iulie sau sfârșitul lui iunie, când este hramul statului Dănești. Vrem să facem o scenă, avem terenul acolo destul de mare, vreo 2 hectare. Vrem să facem în zona respectivă și un teren de sport sintetic", a declarat Emilian Rusu, primarul comunei Dănești.
Autoritățile locale s-au gândit și la o sumă pentru manifestările de Zilele Comunei pe care să o prindă în bugetul pentru anul viitor. Este vorba de circa 50.000 lei. "Avem cadastru făcut pentru acest teren de lângă dispensarul veterinar, acolo avem prevăzut și în 2008 mi se aprobase o sală de festivități. Acum am reluat și am promisiuni că ne-ar da bani pentru această sală și în spatele ei este terenul pentru a face scena, trebuie să facem și niște dotări, să asigurăm alimentarea cu energie electrică", explicat primarul comunei Dănești.
Autoritățile vor să mai realizeze un teren de sport sintetic și în satul Brătuia. Ambele ar urma să fie realizate cu finanțare de la bugetul local.

Vizualizări: 3,996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: