Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bani pentru mai multe școli din Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunță alocarea unor sume de bani pentru mai multe școli din municipiu la acest sfârșit de an.

Banii vor fi folosiți pentru dotarea cu computere, mobilier școlar, panouri de baschet, aparate de aer condiționat, table magnetice, camere de supraveghere etc.

“Sumele sunt consistente și vă asigur că nu ne oprim aici. Educația este extrem de importantă pentru viitorul acestui municipiu și voi face tot ce ține de mine pentru ca elevilor să nu le lipsească nimic la școală. Fie că vorbim de colegii naționale, școli gimnaziale sau grădinițe, toate aceste unități vor beneficia în continuare de investiții serioase, atât de la bugetul local, cât și din alte surse de finanțare”, a comunicat primarul Marcel Romanescu, acesta prezentând pe pagina de socializare și lista școlilor care au primit bani.

Vizualizări: 928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: