Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liceu reabilitat cu peste 12 milioane lei

Se caută un constructor pentru Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Peștișani. Autoritățile locale au scos la licitație lucrările de reabilitare și modernizare a instituției de învățământ. Valoarea estimată a investiției este de 12,4 milioane lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„După finalizarea lucrărilor, liceul nostru va fi cel mai modern din Gorj, dacă nu din Oltenia”, susține primarul Cosmin Pigui.

Investiția presupune reabilitarea liceului, a unui internat cu 48 de camere, modernizarea cantinei, a sălii de sport, a atelierelor școlare, dar și înființarea de noi ateliere pentru elevii liceului. În plus, unitatea de învățământ va beneficia de dotări moderne.

Firmele de construcții au termen până pe 16 decembrie să depună ofertele.

Vizualizări: 1,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: