Promite să asfalteze toate străzile din oraș în doi ani

În doi ani, autoritățile din Târgu-Cărbunești promit să aibă asfalt în tot orașul. Se lucrează intens în unele zone din oraș și se toarnă câțiva kilometri de asfalt în mai multe sate care aparțin de Târgu-Cărbunești.

Cele mai multe străzi sunt asfaltate cu bani europeni. Una dintre cele mai așteptate investiții este modernizarea străzii Pieței, una dintre cele mai circulate din oraș și una dintre cele mai tărăgănate lucrări din oraș.

Primarul Dănuț Birău a transmis că a fost recepționată rețeaua de canalizare și a început deja asfaltarea. Edilul speră ca, în doi ani, să asfalteze toate străzile din oraș. “Se lucrează la infrastructura rutieră pe proiectul PNDL2 finanțat de Ministerul Dezvoltării. Am făcut recepția la rețeaua de canalizare, acea rețea a fost făcută din fondurile Aparegio. În doi ani, sperăm să terminăm asfaltarea în zona urbană și să încercăm să terminăm și cu asfaltarea drumurilor sătești”, a declarat primarul din Târgu-Cărbunești, la Radio Accent.

Și în satele care aparțin de Târgu-Cărbunești, sunt asfaltate mai multe ulițe de pământ spre ușurarea localnicilor. „S-au turnat și primii doi kilometri de asfalt în satul Floreșteni. Este un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții, ce totalizează patru kilometri. În perioada imediat următoare, se va mai turna un kilometru în satul Comăneci și unul în satul Cuci. Termenul de execuție este de patru luni. Până la 15 iulie, investiția va fi terminată”, a mai spus Birău.

Vizualizări: 5,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: