Proprietarii din Jilţ, revoltaţi de declaraţiile lui Ilie: Vor să ne păcălească!

Proprietarii de terenuri în zona Jilţ Sud sunt revoltaţi de declaraţia directorului CE Oltenia, Ionel Ilie, care a spus că unităţile de carieră din companie sunt blocaţi de salariaţi ai companiei şi de oameni care vor bani şi angajări dar nu actele de proprietate în ordine. Elena Răduţu este una dintre persoanele care aşteaptă să fie despăgubită pentru cele 2 ha de teren din faţa excavatorului 02. Aceasta a declarat că administraţia CE Oltenia are multe solicitări, dar nu îşi respectă promisiunile.

 Elena Răduţu a relatat şi o întâlnire care a avut loc acum mai bine de o săptămână la sediul companiei, la care a participat şi Ionel Ilie, dar şi directorii Daniel Antonie şi Adrian Petrescu. Ultimul este indicat de proprietari ca fiind capul răutăţilor. “În şedinţă domnul Ilie a spus două vorbe. Mai erau domnul Antonie şi domnul Petrescu. Noi, toţi proprietarii am dat vina pe domnul Petrescu pentru că el face toate jocurile cu proprietarii. La un moment dat a ieşit din sală, simţindu-se atacat”.

Elena Răduţu mai spune că societatea nu îşi respectă promisiunile. A dat exemplul unor vecini, cărora li s-a promis angajarea, prevăzută chiar şi în contract. Când s-au dus la serviciu nu au fost primiţi. “Am fost de acord şi cu acea declaraţie notarială, dar să facă şi ei contractele de muncă. Au vrut să ne păcălească din nou. Unora le-a promis că în trei zile încep serviciul, aşa prevedea în contract. Luni au fost respectivii şi nici nu i-a primit. Minciună”. „Cariera nu este blocată de salariaţi, ci de foşti salariaţi. I-au dat afară, nu le-a mai prelungit contractele. Am fost la dumnealui şi ei vor doar să dăm declaraţii şi ei nu-şi asumă nimic. Nu-i adevărat că nu avem acte. Avem titluri, cadastru. Cum poate să declare lucrul acesta? Avem convenţii încheiate cu dumnealor. Dacă ei nu le respectă pentru ce ne cer alte documente? Noi mai avem documente”, a mai spus femeia care a cerut companiei un euro pe mp pentru 2 ha, cheltuielile pentru cadastru şi două angajări. 

Vizualizări: 2,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: