Proprietarii garajelor, buni de plată

Ajutoare alimentare pentru nevoiaşi

Peste 2500 de târgujieni nevoiaşi şi-au ridicat ajutoarele alimentare primite de la UE. Până în momentul de faţă, la sediul Direcţiei de Protecţie Socială au fost aduse 40 de tone de făină, 11 tone de mălai, 9 tone de biscuiţi şi 13 tone de paste făinoase. Laptele praf şi zahărul urmează a fi primit spre sfârşitul lunii octombrie. Pe liste figurează un număr de 7651 de beneficiari. Fiecare persoană va primi câte 7 kg de mălai, 14 kg de făină albă, 1 kg de zahăr, 3,2 kg paste făinoase, 1,3 kg de biscuiţi şi 1kg lapte praf. (D.M.)

     

Proprietarii garajelor, buni de plată

Demolarea garajelor continuă în municipiul Târgu Jiu. Începând de luni 20 septembrie acţiunea se va extinde şi în zona Siretului-8 Mai. Reprezentanţii  Primăriei Târgu Jiu atenţionează că proprietarii care nu şi-au demolat încă garajele vor fi amendaţi.

Fruntaşi la turism montan

Asociaţia de Turism şi Ecologie „Hai-Hui” s-a clasat pe locurilor fruntaşe la concursul de turism montan şi alpinism „Trofeul Marius Bendea”. Participanţii au câştigat o cupă, două medalii şi zece diplome. Concursul a fost organizat în memoria campionului naţional al „Ligii Carpatine Prietenii Naturii” din România, Marius Bendea.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: