Primii fotbalişti din România, testaţi în grup pentru coronavirus

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a trecut la fapte şi joi a testat cea mai mare parte a jucătorilor pentru noul coronavirus la clinica sa privată. Jucătorii vor efectua și al doilea test, la scurt timp de la primirea rezultatului, cel mai probabil luni.

Gigi Becali a anunțat că jucătorii de la FCSB vor fi testați pentru coronavirus, iar joi a avut loc prima serie. Un număr de 16 fotbaliști au fost prezenți la baza din Berceni, Florinel Coman fiind singurul absent dintre cei care urmau să fie testați în această săptămână.

Gigi Becali a spus că, în cazul în care rezultatele vor fi negative, întreaga delegație va intra în izolare, la baza clubului de la Berceni, unde se vor relua antrenamentele dar între timp s-a răzgândit. Deși patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că nu mai ia în considerare reluarea antrenamentelor, decizie luată la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență de pe teritoriul României cu încă 30 de zile, testele jucătorilor pentru coronavirus au avut loc.

Jucătorii vor efectua și al doilea test, la scurt timp de la primirea rezultatului, cel mai probabil luni. Andrei Vlad, Valentin Crețu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ionuț Vînă, Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Dennis Man, Cristian Dumitru și Adrian Petre au fost fotbaliștii testați joi pentru coronavirus.

FCSB a disputat ultimul meci oficial pe 8 martie, pe Arena Națională, împotriva Universității Craiova. Formația lui Bogdan Vintilă s-a impus fără emoții în fața Craiovei, scor 4-1, și a urcat pe locul doi în clasamentul play-off-ului, la patru puncte de liderul CFR Cluj, cu care va juca în prima rundă de la reluarea fotbalului, după pandemia de coronavirus.

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: