Propunerea lui Hanu pentru înţelegere în USL

Primarul din Motru, Dorin Hanu, a acordat ieri un interviu la Radio infinit în care a comentat printre altele şi viziunea sa privind alianţa USL. Hanu mai vrea un mandat de primar şi ar vrea să facă echipă tot cu viceprimarul Tudor Dobrică. Mai mult, Hanu face o propunere de „inginer“, conservarea posturilor din Consiliu Local şi tragerea la sorţi a celorlalte rămase libere.

Hanu spune că în acest moment PSD are 9 consilier la Motru, iar PNL doi. Primarul spune că i se pare normal să pornească tot de aici, în sensul că PSD să aibă 9, PNL 2, iar USL restul. Întrebat fiind despre conservatori, Hanu a spus că PSD are treabă cu ACD, semn că aşteaptă ca PNL să împartă cu conservatorii. Hanu a amintit că ACD este formată de fapt din PNL şi PC. „Vom conserva locurile, restul vom trage la sorţi, împărţim frăţeşte“, a spus Hanu. Mai mult, acesta a spus că va vrea să lucreze în continuare cu Tudor Dobrică. „Eu îmi doresc să rămână acelaşi viceprimar, cu care lucrez de două mandate. Oricum, viceprimarul va fi al meu. Bineînţeles că totul se poate negocia, dar aş vrea foarte mult să lucrăm în continuare“, a spus Hanu.

Hanu a repetat că nu se teme de candidaţii măsuraţi de PDL Gorj, dar consideră că toţi sunt puternici pentru că sunt cunoscuţi în Motru.

NUMIRI

Hanu a vrut să lămurească numirea lui Eugen Corcoaţă la UATAA Motru, spunând că este o persoană capabilă şi că nu adeziunea la PSD l-a ajutat. Hanu a spus că acesta va renunţa la funcţia de consilier local şi că la cea pe care o avea la SNLO a renunţat deja.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: