Viitorul Pandurii Târgu Jiu, contestată și de echipa lui Hagi

Noua denumire a echipei Energeticianul Târgu Jiu, devenită acum o săptămână Viitorul Pandurii Târgu Jiu, i-a deranjat nu doar pe cei de la echipa de tradiție Pandurii Lignitul Târgu Jiu, dar și pe cei de la Viitorul Constanța.

Echipa lui Gică Hagi a notificat atât Federația Română de Fotbal, cât și clubul gorjean asupra faptului că Viitorul este marcă înregistrată. “Prin prezenta adresă vă solicităm să depuneți toate diligențele necesare pentru schimbarea numelui dumneavoastră, astfel încât să nu mai conțină și denumirea ,,VIITORUL”, fiind marca noastră înregistrată legal la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci-OSIM”, se arată în adresa trimisă de Viitorul Constanța clubului gorjean.

Orice club care solicită schimbarea denumirii trebuie să depună la federație dovada înregistrării mărcii la OSIM, mai susțin cei de la Viitorul Constanța, ceea ce în cazul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu s-a întâmplat. “Aceste obligatii impetuos necesare și prevăzute în regulamanetul FRF nu au fost respectate și nici nu pot fi respectate în viitor, atâta timp cât suntem singurii deținători legali ai mărcii ,,VIITORUL”, iar aprobarea cererii dumneavoastră de către Comitetul de urgență al FRF s-a făcut cu încălcarea legii”, se arară în documentul citat.

Clubul lui Gică Hagi își rezervă dreptul de a acționa în judecată echipa finanțată de omul de afaceri Nicu Sarcină, dacă nu se va ajunge la o înțelegere amiabilă. În acest moment sunt două echipe cu numele Pandurii Târgu Jiu în Liga 2, dar s-ar putea ajunge la situația ca în curând să fie două echipe Viitorul în Liga 1.

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: