Prunariu: Am avut încredere în oameni și m-au dezamăgit

„Plec cu regretul că am avut încredere în mulți oameni și m-au dezamăgit”, a declarat Mihai Prunariu la Radio Infinit, după ce a fost forțat să plece de la conducerea CS Pandurii. Prunariu spune că deocamdată își ia concediu, dar nu dispare din viața publică. El rămâne președinte la Agenția Județeană de Fotbal și vicepreședinte PSD Gorj. Nu a explicat motivele pentru care pleacă, spunând doar că este în interesul clubului.

Reporter: Plecați de la Clubul Pandurii. De ce?

Mihai Prunariu: Plec cu un regret că aveam un proiect pe termen lung și un proiect de perspectivă. Și cu regretul că am avut încredere în mulți oameni și mulți m-au dezamăgit. Dar important este ca acest club să meargă mai departe, să se întâmple lucruri bune, clubul să rămână în Divizia A, asta e cel mai important. Las la club niște oameni care și-au făcut treaba destul de bine, din punctul meu de vedere profesioniști și cred că nu vor fi probleme din punctul acesta de vedere.  Am considerat că este mai bine pentru club, că eu trebuie să mă retrag. Cred că este cea mai bună decizie și mi-o asum. Îmi asum și eșecurile echipei de fotbal, deși nu joc eu, și barele care au fost date și accidentările jucătorilor. Le iau pe toate asupra mea, nu au alții vină, vina principală este a mea, ca și președinte al clubului. Ce să fac? Eu când am venit la club am avut o înțelegere cu Laurențiu Ciurel, eu sunt om de onoare și respect înțelegerea până la capăt. V-am spus, funcțiile sunt trecătoare, oamenii rămân.

Rep.: Ce înțelegere?

M.P.: Nu contează, e o înțelegere. Vreau să-i mulțumesc că în toată această perioadă m-a sprijinit mult și fără sprijinul lui și al CEO clubul avea mari probleme financiare.

Rep.: În ce relații ați rămas cu Petre Grigoraș?

M.P.: Relații foarte bune. Tot timpul am avut relație foarte bună cu Petre Grigoraș. Poate au mai fost discuții între noi. Și lui i se reproșează același lucru, că nu au fost rezultate la echipă. Dar funcțiile sunt trecătoare și sper să rămân într-o relație bună, ca și cu Cristi Pustai. Chiar dacă au fost neînțelegeri, le-am trecut.

Rep.: Aveți regrete că l-ați adus pe Grigoraș?

M.P.: Niciunul. Îmi pare rău că nici el nu a avut rezultatele pe care ni le doream împreună și până la urmă plătim amândoi pentru asta.

Rep.: Ce veți face în continuare?

M.P.: În primul rând îmi iau vacanță, nu mi-am luat concediu de doi ani de zile. Nu m-am gândit ce o să fac, dar o să fac ceva. La AJF am mandat pe patru ani. Vom vedea.

Rep.: Reveniți în viața politică?

M.P.: Deocamdată sunt în viața politică, sunt vicepreședinte al PSD, funcție aleasă. Au fost și aici discuții, puteți să întrebați, nu am făcut niciodată politică la locul de muncă.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: