Prunariu anunţă primii candidaţi ai PP-DD

Președintele PP-DD, Mihai Prunariu, a declarat într-un interviu acordat pentru Radio Infinit că joi, într-o conferință de presă, îi va anunța pe primii 20 de candidați la primării. Acesta susține că mulți oameni cu credibilitate aleg partidul pe care îl reprezintă, iar în momentul de față cea mai mare organizație se află la Turceni.

Reporter: Care sunt candidații PP-DD pentru primăriile din Gorj?

Mihai Prunariu: Sunt destul de multe achiziții și o să le prezentăm probabil joi, într-o conferință de presă. În momentul de față nu vă pot confirma sau infirma vreun nume.

Rep.: Joi îi veți anunța pe toți?

M.P.: Nu pe toți, probabil o parte dintre candidații la primării. Probabil în jur de 15-20 de candidați. Eu sper ca săptămâna cealaltă să îi anunțăm cam pe toți.

Rep.: Cum este munca în teritoriu. Vin membri la dumneavoastră, luați candidați de la USL?

M.P.: Constat că într-adevăr este o muncă grea, dar incitantă, chiar îmi place. Foarte mulți oameni cu credibilitate la ei în comună și oameni de valoare vin spre noi. Cu o mare parte dintre ei am discutat și a rămas ca oficializarea să se facă într-o conferință de presă. Dar vin foarte mulți oameni, partidul are și foarte mulți membri și constat că oamenii cunoscuți în localitățile de unde provin vor să vină alături de noi.

Rep.: Care este cea mai mare organizație pe care o aveți în judeţ?

M.P.: Sunt destul de multe organizații. Dacă ar fi să fac o estimare cred că organizația de la Turceni. Acolo sunt în jur de 600 de membri. Și la Țicleni sunt în jur de 300 de membri strânși.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: