Universitatea Craiova ştie cine a incitat la vandalizare

Universitatea Craiova este într-un război rece cu cealaltă echipă din oraș, FCU Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Universitatea a reacționat oficial după episoadele neplăcute prin care a trecut în ultimele zile președintele Sorin Cârțu.

Săptămâna trecută i-a fost vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu, pe care au fost scrise mesaje jignitoare. Oficialul oltenilor a avut parte de noi probleme. Pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist. „Lui Sorin Cârțu i-a fost vandalizată casa. Care Sorin Cârțu? Acel Sorin Cârțu, unul dintre simbolurile Craiovei Maxima, al fotbalului românesc, ultimul antrenor care a adus eventul în Bănie, cel care în 25 de ani de activitate ca jucător a evoluat doar pentru Craiova (283 de meciuri și 107 goluri pentru Universitatea Craiova și 82 de meciuri și 27 de goluri pentru Electroputere Craiova), fiind câștigător a 3 campionate și 5 Cupe ale României ca jucător și antrenor. Și președintele în exercițiu al Universității Craiova. Practic, întreaga activitate a lui Sorin Cârțu se confundă cu perioada de glorie a Științei. Și, totuși, casa i-a fost vandalizată, iar la 3 zile distanță i-au fost vandalizate și alte proprietăți. Credem că este mai puțin important ale cui mânuțe au vopsit efectiv. Important este să vedem cine i-a incitat și cine i-a încurajat. Și aici știm cu toții răspunsul. Și o să vedem în câteva zile cum aproape toată Craiova Maxima a fost «vandalizată» de aceleași personaje. ... Ce o să se întâmple cu cei care lucrează astăzi la Universitatea Craiova? O să-i goniți la Severin, acolo unde ați mai dus o dată echipa spunând că orașul Craiova n-o merită? Voi vorbiți de istoria Universității Craiova dar o vandalizați zi de zi? Nu meritați nici măcar să-i pronunțați numele. Pentru că cine nu-și respectă trecutul nu merită să aibă viitor”, se arată în comunicatul formației din Bănie care evoluează în Liga 1.

Mai întâi i-a fost vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu, pe care au fost scrise mesaje jignitoare. Acum, oficialul oltenilor are parte de noi probleme. Pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist; „Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva acestuia. Se pare că ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, ar fi autorii, tot ei fiind bănuiți și de vandalizarea casei lui Cârțu.

Galerie foto


Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: