Victorie pentru Pandurii în amicalul cu echipa din Băleşti

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul amical cu Internaţional Băleşti, disputat azi de gorjeni pe terenul 3 din incinta Complexului Sportiv Municipal. Golurile celor de la Pandurii au fost marcate de Patrik Popescu, Şendroiu şi Radu Filip.

Antrenorul Adrian Bogoi a dorit neapărat un meci la finalul acestei săptămâni şi pentru că nu avea un adversar stabilit a decis să invite echipa din Băleşti, formaţie care activează în campionatul judeţean. În prima parte a meciului au evoluat jucătorii deja consacraţi dar şi doi dintre fotbaliştii recent veniţi la Pandurii, un portar şi un atacant: Dinu - Ciobanu, Oiţă, Bratu, Gheorghe, Trancă, Şendroiu, Vasilescu, Rasoveanu, Patrik Popescu şi Dumitru.Scorul la pauză a fost 2-0 pentru Pandurii prin golurile marcate de Popescu şi Şendroiu, iar în repriza a doua a înscris Filip, dar şi cei de la Băleşti, golul acestora fiind anulat pentru că s-a înscris din poziţie de ofsaid.

În partea a doua a meciului a fost trimisă pe teren o altă echipă formată din restul jucătorilor aflaţi sub contract dar şi o serie de jucători aflaţi în probe şi juniori care se pregătesc cu prima echipă: Opriţa, Almic, Unguru, Lică, Tănăsoiu, Dinu Ivănescu, Safta, Peia, Filip, Stăniloiu şi Cuţitoiu.  

La mijlocul săptămânii viitoare Pandurii va susţine un alt meci de verificare cu Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 1,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: