Prunariu şi Grigoraş trebuie să plece! Pandurii, învinsă categoric de ultima clasată!

Pandurii Târgu Jiu a suferit un eşec ruşinos vineri seara, pe terenul ultimei clasate, CSMS Iaşi. Jucătorii lui Grigoraş au fost învinşi, deşi gazdele au jucat în 10 oameni aproape o repriză. CSMS Iaşi – Pandurii s-a încheiat 3-0.

Ieşenii au tranşat meciul încă de la început, prin autogolul lui Matulevicius din min. 12 din care a ricoşat o minge lovită de Plămadă şi reuşita lui Ciucur din min. 17, la golul căruia mingea a trecut prin plasa ruptă a porţii. Moldovenii au rămas în 10  oameni din min. 51, când Creţu a luat al doilea galben, dar chiar şi aşa au mărit diferenţa de pe tabelă în min. 56, prin Bosoi. Jucătorii lui Grigoraş au avut câteva ocazii, dar nu au reuşit să marcheze, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0.

Între preşedintele clubului Mihai Prunariu şi antrenorul Petre Grigoraş au apărut tensiuni în ultimele zile, fiecare încercând să convingă acţionarii de la Pandurii că celălalt este vinovat pentru mediocritatea în care a fost adusă echipa cu care Gorjul se mândrea acum un an şi jumătate. Mai mult, Prunariu a încercat să dea vina pe public, susţinând că la cererea acestuia l-a adus pe Grigoraş la echipă, deoarece după părerea lui nu era atunci momentul să plece Cristi Pustai. O afirmaţie care arată clar că Prunariu este depăşit cu mult de funcţia pe care o are. Dacă decizia este la public, trebuie spus că acesta le cere demisia ambilor de săptămâni bune.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: