Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PSD a stabilit candidatul ACL la Primăria Târgu Jiu

Deputatul independent Niculina Mocioi a făcut ieri două anunţuri. Primul că va renunţa la independenţa politică undeva la sfârşitul lunii august, al doilea că este interesată de o candidatură în administraţia locală în 2016. Chiar dacă nu a precizat dacă din partea Alianţei Creştin Liberal PNL-PDL şi nici dacă se referă la Primăria Târgu Jiu sau Consiliul Judeţean Gorj, presa şi politicienii au speculat deja că ar putea fi candidatul ACL la primărie.

Cea mai interesantă replică a venit din partea lui Gheorghe Pecingină - vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, care a spus la Radio Infinit că din partea ACL candidatul va fi Marcel Romanescu. "Exclus", au spus lideri importanţi atât din PNL, cât şi din PDL Gorj.

Detalii în Pandurul de luni.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: