PSD, aruncat in aer de propriul sondaj

Doi primari ameninţă cu plecarea din PSD, un senator acuză partidul de făcături, totul după ce o nouă filă din sondajul făcut în Gorj de social-democraţi a fost dată publicităţii. Nici politicienii de la alte partide nu au primit mai bine sondajul din care pare că doar Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu există pentru gorjeni.

Partidul Social Democrat alimentează opinia publică cu tot soiul de sondaje. Interesant este că aceştia provoacă supărări chiar în sânul partidului. De data aceasta problema sunt procentele înregistrate la capitolul Încredere de politicienii gorjeni. Radio Infinit a publicat rezultatul sondajului de opinie ce le-a ştirbit din mândrei chiar unor pesedişti.

20 de politicieni  gorjeni au fost sondaţi la capitolul ÎNCREDERE în sondajul Partidului Social- Democrat. La întrebarea „Câtă încredere aveţi în…?”, gorjenii au răspuns astfel: Florin Cârciumaru 70%, Ion Călinoiu 42%, Toni Greblă 33%, Mugurel Surupăceanu 20%, Liviu Andrei 20%, Vasile Popeangă 20%, Dan Ilie Morega 19%, Marcel Romanescu 16%, Ion Ruşeţ 14%, Claudiu Săftoiu 14%, Ionel Manţog 11%, Marian Rotaru 11%, Nicolae Daviţoiu 10%, Ion Răuţ 9%, Cosmin Popescu 8%, Dian Popescu 8%, Ion Ciocea 7%, Laurenţiu Ciurel 7%, Vasile Râbu 6%, Cătălin Bucălăete 4%.

Aflând aceste rezultate de la Radio Infinit, unii oameni politici s-au revoltat. Senatorul Toni Greblă a rămas surprins aflând că în sondajul PSD ar avea numai 33% din încrederea oamenilor. „Nu mă interesează astfel de făcături” ne-a declarat preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, care a cerut răgaz o săptămână pentru a analiza sondajul.

Rezultatul sondajului este interesant în unele cazuri. Dacă luăm exemplul lui

Claudiu Săftoiu, vicepreşedinte liberal, deşi abia a venit în judeţ se bucură de o încredere mult mai mare decât chiar şi a lui Dian Popescu, 14% faţă de numai 8%, conform sondajului PSD-ului. Liberalul nu crede însă chip acest studiu,  spune că probabil cineva încearcă să işte un conflict între el şi Dian Popescu. Aceeaşi situaţie este şi la PDL. Marcel Romanescu are un procent mai mare faţă de preşedintele partidului Ion Ruşeţ,

Deputatul Dan Ilie Morega, cotat cu numai 19% în sondajul CSCI, nu crede în acest procent. Îl acuză pe Ion Călinoiu că “minte prin sondaje de opinie”.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: