PSD Gorj adună 60.000 de semnături într-o săptămână

PSD Gorj va trebui să strângă, cu sprijinul PC şi UNPR, un număr de 60.000 de semnături pentru Victor Ponta, până la 1 septembrie. Ion Călinoiu crede că, la Gorj, targetul va fi depăşit. Şeful judeţului a anunţat că Gorjul va participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta cu peste 1500 de persoane.

Liderii PSD Gorj au primit săptămâna trecută, la Tulcea, sarcini precise pentru alegerile prezidenţiale. Ion Călinoiu spune că vor fi mobilizaţi toţi social-democraţii pentru a se depăşi targetul privind semnăturile ce trebuie strânse pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta. „La Tulcea, s-au fixat o serie de măsuri binecunoscute nouă, dar trebuie neapărat să începem să turăm motoarele pentru că timpul trece şi scapă foarte uşor printre degete şi ca atare nu trebuie să avem timpi morţi în această campanie electorală care nu este deloc uşoară. Această campanie de strângere de semnături este una de mobilizare a activului, a efectivului nostru şi a simpatizanţilor. Din punctul meu de vedere 60.000 de semnături sunt puţine la nivelul judeţului Gorj şi suntem capabili să strângem cât mai multe, ăsta este un număr minim de semnături pe care să-l realizăm, dar eu sunt convins că vom strânge mai multe”, a declarat Ion Călinoiu.

Candidatura lui Victor Ponta va fi validată pe data de 12 septembrie, iar lansarea va avea loc pe 20 septembrie. „Pe 12 septembrie va fi Congresul PSD undeva în regiunea Transilvaniei. Se va anunţa locaţia unde se va valida candidatura domnului Ponta ca preşedinte al României în timpul cel mai scurt. Pa data de 20 septembrie vom avea lansarea candidatului, un eveniment politic de mare anvergură. Peste 1500 de persoane vor merge de la Gorj la lansarea candidaturii lui Victor Ponta”, a mai precizat Ion Călinoiu.

Alianţa Creştin Liberală Gorj şi-a propus să adune 40.000 de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: