Udrea îl provoacă pe Ponta la un duș rece

Elena Udrea l-a provocat ieri pe premierul Victor Ponta să își toarne pe cap o găleată cu apă rece, eventual cu gheață în ea, în cadrul campaniei mondiale de strângere de fonduri pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică, șefa PMP fiind la rândul său provocată să facă acest gest de către fostul premier Emil Boc, aflat în concediu în Turcia.

Găleata cu apă este însoțită, de regulă, de o donație făcută de cel care își toarnă apa pe el, campania derulată la nivel mondial fiind gândită tocmai pentru a strânge banii necesari combaterii bolii respective.

Prezentă ieri la Alba Iulia, unde a vizitat cetatea care a fost renovată complet în ultimii ani în cadrul unui proiect aprobat în trecut de fostul ministru al dezvoltării și turismului, Elena Udrea a spus că dorea să accepte provocarea lui Boc chiar în interiorul cetății, însă a gândit că are ocazia să îl provoace pe Ponta și, ca urmare, a decis să intre în campania "ASL Ice Bucket Challenge" chiar din fața sediului Guvernului. „Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate", a spus Udrea.

Premierul pleacă în China şi America

Până să îl vadă Udrea pe Ponta trezit la realitate, așa cum pretinde, premierul va fi plecat deja din țară, joi el urmând să participe în Turcia la ceremonia de învestire în funcție a noului președinte Tayyip Erdogan, și el fost șef al Guvernului de la Ankara până să fie ales în această funcție. Săptămâna viitoare premierul va pleca în China, unde, ca de obicei, va căuta investitori, mai ales în domeniul energetic, Beijingul fiind una din destinațiile sale preferate în ultimii ani, mai ales că de când e în fruntea Guvernului Ponta a tot vorbit de noul grup energetic de la Rovinari pe care ar urma să îl construiască, evident, chinezii.

În septembrie șeful Guvernului va ajunge și în Statele Unite ale Americii, unde va participa la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, de aici urmând să se deplaseze la Houston, în Texas, unde, de asemenea, va avea întrevederi cu reprezentanții unor companii energetice care au afaceri în România sau ar dori să vină să investească aici. În rest, atunci când va mai fi prin țară, premierul va sta în fața televizorului și va mânca pop-corn, urmărind dezbaterile electorale pe care Elena Udrea le va avea cu restul contracandidaților…

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: