PSD şi-a depus candidaturile la primărie şi Consiliul Judeţean

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, și-a depus luni cea de-a cincia candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție. Acesta a fost însoțit de toți consilierii locali la depunerea candidaturii. Tot ieri și-au depus candidaturile consilierii județeni din partea PSD la Biroul Electoral Județean. Călinoiu a fost însoțit de primarii cu ștate vechi în PSD care și-au dat girul pentru lista de consilieri județeni.

Florin Cârciumaru, primarul în funcție, s-a declarat încrezător la depunerea candidaturii și a spus că vrea să ducă mai departe proiectele mari începute în mandatele trei și patru. Cârciumaru a mai spus că nu se teme de niciun contracandidat și a făcut apel la o campanie decentă. ”Este normal ca orice candidatură să aibă emoțiile ei. Am venit cu gândul și speranța să-mi depun candidatura pentru încă un mandat în ideea de a duce mai departe proiectele mari începute în mandatul trei și patru. Fac apel să ducem o campanie de bun simț și de respect, pentru că putem veni în fața cetățenilor și îi putem convinge într-o manieră frumoasă, fără să jignim”, a spus Florin Cârciumaru, primarul în funcție.


Echipa PSD a depus tot luni și candidaturile pentru Consiliul Județean. Ion Călinoiu deschide lista de consilieri județeni și i-a avut alături pe cei mai vechi primari din PSD, Ion Ciocea de la Bustuchin și Emil Cătănoiu de la Căpreni, despre care a spus că au girat lista de candidați. ”Sunt aici primarii cu cea mai mare experiență și candidați în alegerile viitoare care au vizat efectiv lista de consilieri și o girează ca una câștigătoare. Avem o listă completă și complexă reprezentând categoriile socio-profesionale. Consilierii propuși au expertiză profesională și nu în ultimul rând susținerea teritorială”, a spus Ion Călinoiu, președinte Consiliului Județean Gorj.
Marţi, 26 aprilie, este ultima zi în care se mai pot depune candidaturi pentru alegerile locale din iunie anul acesta.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: