PSD şi PNL, liste separate la eventualele alegeri de la Fărcăşeşti

Vicepreşedintele PSD Gorj şi directorul adjunct al Minprest, Alin Văcaru, a comentat la Radio Infinit decizia consilierilor USL de la Fărcăşeşti de a-şi da demisia în bloc, dar şi zvonurile privind demiterea sa şi a directorului general Gabriel Giorgi de la Minprest Rovinari. Acesta a mai spus că la alegerile de la Fărcăşeşti PSD şi PNL ar putea merge pe liste separate.  

Reporter: Cum comentaţi decizia consilierilor USL şi PP-DD de la Fărcăşeşti de a-şi da demisiile pentru organizarea alegerilor anticipate?

Alin Văcaru: Eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri pentru că se creează un precedent şi s-ar putea, ori de cât ori apar astfel de probleme, printr-o comună, să facem referendum, ne dăm demisia şi să facem alegeri. Alte alegeri, alte cheltuieli.

Rep.: Există posibilitatea să fie liste separate la Fărcăşeşti?

A.V.: Nu ştiu, nu pot să vă spun, vom avea cu siguranţă o discuţie. Nu ştiu cum se va decide, trebuie să întrebăm cele două echipe, ei ştiu mai bine cum ar putea să câştige, care ar fi echipa câştigătoare.

Rep.: Un pronostic la Fărcăşeşti?

A.V.: Sper să câştige USL sau PSD, dacă se va merge separat. Eu sper să meargă USL.

Rep.: Despre Mişcarea Populară ce părere aveţi?

A.V.: Această mişcarea este a domului Băsescu, dar nu ştiu câţi de la Gorj mai sunt cu domnul Băsescu şi vor trece în partea cealaltă. Faci un partid nou cu oameni vechi. Cristian Diaconescu, Elena Udrea, de unde sunt? Nu sunt vechi? Vor doar să schimbe părul ca să prostească mulţimea că nu mai e PDL, e Mişcarea Populară.

Rep.: Care mai este situaţia de la Minprest. O să fiţi demişi?

A.V.: Nu vrem să le dăm satisfacţie celor care vor să fim demişi. Ca să schimbi conducerea unor societăţi trebuie să ai motive întemeiate. Tinereţea noastră supără. Ştiu cine sunt, dar nu vreau să le fac publicitate. Îi atenţionez că nu o să plec decât atunci când consider că am greşit. Plec singur, nu aştept să fiu dat afară. Aduc şi de acasă la Minprest ca să fie bine, credeţi-mă.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: