Puiu Diaconescu nu ajunge la Călinoiu şi Cârciumaru

Social-democratul Puiu Diaconescu îşi strigă nemulţumirile de un an, dar nimeni nu îl bagă în seamă, aşa că a apelat la presă pentru a se face auzit, dar şi în speranţa că va sensibiliza conducerea PSD Gorj.

Pentru  că nimeni nu îl bagă în seamă Puiu Diaconescu spune că este dispus să renunţe la funcţiile pe care le deţine în cadrul partidului. După cum spune motivele nemulţumirilor sale sunt de ordin politic şi nu personal.

La preşedintele PSD se ajunge greu

“Nemulţumirile mele sunt de ordin politic. Încerc la preşedintele partidului pentru o discuţie, dar în zadar. Dacă nimeni nu mă va asculta voi fi obligat să plec. Deocamdată nu vreau să fac publice nemulţumirile mele, până când nu vor fi discutate cu in biroul politic. Sunt mulţi în PSD care ar dori să fie în locul meu, de aceea voi face tot posibilul să găsesc o cale de dialog. Sper că prin ce am spus acum prin intermediul mass media să sensibilizeze pe cine trebuie şi să purtăm o discuţie“, a declarat Puiu Diaconescu, vicepreşedinte al PSD Gorj. În situaţia aceasta, de a nu găsi o cale de comunicare cu cei din conducere, s-au aflat şi alţi social democraţi care până la urmă au demisionat. Pentru că la Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru se ajunge greu Eugen şi Dan Vâlceanu, dar şi Marius Vlaicu au plecat din partid.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: