Pun pe liber o echipă întreagă

Conducerea clubului Energia Pandurii împreună cu antrenorul Vasile Stângă a analizat situaţia echipei locale de handbal după încheierea turului şi a ajuns la concluzia că trebuie luate urgent măsuri. Prima care se anunţă în această seară este disponibilizarea a şapte dintre componenţii lotului, antrenorul Vasile Stângă anunţând că va renunţa la şapte dintre jucătorii care nu l-au mulţumit în prima parte a campionatului.


Luni seara a avut loc la sediul clubului Energia Pandurii o şedinţă de analiză a turului de campionat la care au participat atât conducerea clubului cât şi jucătorii. Preşedintele secţieide handbal a precizat că au fost ascultaţi în primul rând jucătorii care au avut 20 de păreri, unele obiective, altele subiective. „Cum e şi normal şi-au apărat pielea, dar nu le mai suportăm ifosele, iar din retur vrem să avem o altă faţă” a declarat Gore Popescu.

Antrenorul Vasile Stângă a explicat cum se va face această restructurare a echipei, urmând ca azi să fie anunţaţi cei care vor pleca şi să fie anunţate numele aflate pe lista de transfer pentru a veni la Energia din retur: „Au fost discuţii, s-au tras concluzii şi în cadrul Consiliului de Administraţie vom decide totul. Lista este deja alcătuită, iar şapte jucători vor pleca. Nu pot să vă spun numele pentru că nu ar fi moral să afle din presă şi nu de la noi. La ultima discuţie, unii dintre băieţi n-au avut curaj să vorbească de frică şi teamă. Poate unii au conştientizaţi că vor fi disponibilizaţi.” Stângă a precizat că este nevoie neapărat de întăriri pentru ca echipa să poată supravieţui în retur: „Dacă nu aducem jucători valoroşi, n-avem nicio şansă. Trebuie urgent să ne întărim pentru că nu este de glumă. Nu mai vrem jumătăţi de măsură. Trebuie să facem o echipă adevărată şi să urcăm în clasament. Pentru ca totul să fie în regulă, trebuie să luăm jucători. După cum ştiţi, suntem în discuţii avansate cu un portar şi un inter. Mai vreau extreme şi un centru, însă este foarte greu de găsit jucători în această perioadă.”

Conducerea clubului nu a fost mulţumită de evoluţia echipei din tur şi nici de rezultate, echipa fiind la finalul turului în afara obiectivului, locurile 1-6, ba mai grav, chiar pe un loc retrogradabil. Suporterii echipei gorjen nu au prea avut motive de satisfacţie în tur pentru că favoriţii ori au pierdut o serie de jocuri disputate pe teren propriu, ori le-au încheiat la egalitate, cele trei câştigate fiind şi acestea cu emoţii chiar dacă victoriile s-au obţinut în faţa unor echipe slab cotate. 

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: