Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Puncte capitale pentru Pandurii în meciul cu ASU Poli Timişoara

Pandurii Târgu Jiu joacă sâmbătă ultimul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri, un meci capital pentru gorjeni judecând prin prisma ultimelor evenimente. Dacă se va ajunge la un acord cu unul dintre jucătorii care au reclamat clubul la FIFA, Pandurii poate rămâne cu o penalizare de doar trei puncte.

Pandurii Târgu Jiu nu scapă de emoţii nici dacă va învinge pe ASU Poli Timişoara în meciul de sâmbătă, pentru că mai are un termen de graţie de o săptămână pentru a scăpa de depunctarea anunţată de FRF. Cei de la Pandurii susţin că FIFA a acordat un termen de 30 de zile, dar în condiţiile date, pentru că se va încheia acest sezon pe 1 iunie, federaţia probabil că vrea să ştie exact situaţia cluburilor retrogradate la finalul sezonului. Dacă Pandurii ajunge la un acord cu jucătorul sârb Nikola Vasiljevic, cu care s-au demarat primele discuţii, şi care aduce o penalizare de şase puncte din sancţiunea dictată de FIFA, atunci cele trei puncte din meciul cu ASU Poli devin capitale pentru salvarea de la retrogradare.

Sâmbătă jucătorii de la Pandurii au ocazia să se despartă frumos de suporterii proprii din acest sezon, cu o victorie, care le-ar asigura salvarea în cazul în care şi conducerea va reuşi să plătească datoriile sau să ajungă la acorduri de eşalonare a acestora. Oricum Pandurii nu va avea un meci uşor cu timişorenii, date fiind absenţele unor jucători foarte importanţi din lot.

Antrenorul Adrian Bogoi nu poate alinia cel mai bun unsprezece pentru că are şi probleme medicale în lot, dar şi jucători suspendaţi. „Gheorghe şi Blejdea vor fi suspendaţi din cauza cumulului de cartonaşe. Tudoran şi Vodă au ceva probleme medicale, dar sperăm ca până la ora meciului să-i recuperăm, pentru că sunt jucători de bază. O să vedem ce soluţii avem, sperăm să fim inspiraţi. Ne dorim cele trei puncte şi eu cred că putem să învingem. Întâlnim un adversar dificil, cu rezultate destul de bune în acest campionat”, a declarat Bogoi înaintea acestei partide.

Meciul cu ASU Poli Timişoara este programat să se dispute pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.  Biletele se pot procura de la Sala Sporturilor în ziua meciului, începând cu ora 09:00, preţul unui bilet fiind de 10 lei.

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: