Pustai: CFR a avut atitudinea pe care am avut-o noi cu Dinamo

Pandurii Târgu Jiu a pierdut în ultima etapă, 0-1 pe teren propriu cu CFR Cluj, după un gol marcat de italianul Felice Piccolo în prelungiri. S-a strigat demisia lui Cristi Pustai, dar acesta merge înainte, sperând să-şi atingă obiectivul. Locul 4 şi participarea la meciurile din Europa par însă mai departe. Pustai crede că CFR a avut atitudinea agresivă pe care a avut-o Pandurii la meciul cu Dinamo.

Soarta meciului putea fi cu totul alta dacă argentinianul pandurilor, Maximiliano Giusti, ar fi transformat în gol uriaşa ocazie ivită la scorul de 0-0 în prima repriză. Cristi Pustai, antrenorul pandurilor, se declară dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să obţină nici măcar un punct din meciul cu fosta campioană a României din anii 2008, 2010 şi 2012. „A fost un meci între două echipe care au încercat să se blocheze reciproc. Am întâlnit un CFR care a încercat să-şi revină, a avut atitudinea pe care am avut-o noi la Bucureşti cu Dinamo. Noi, din păcate, nu am mai făcut acel joc bun, agresiv, cu o posesie bună pe care l-am făcut la Bucureşti pe alocuri. Am avut şi acea mare ratare, dar era un meci care se putea termina la egalitate 0-0", a declarat Cristi Pustai.

Locul 2 din coadă

Pandurii a fost vicecampioană anul trecut, aşa că pretenţiile suporterilor sunt ridicate. Ziarul GorjNews a făcut o analiză din care rezultă că în ultimele şase meciuri, de când liderii PSD au preluat controlul echipei Pandurii, echipa a contabilizat o victorie, un egal şi patru înfrângeri. Publicaţia a făcut şi un clasament al ultimelor şase etape, care plasează Pandurii pe locul 17, singura echipă mai slabă din Liga I fiind Corona Braşov. „Mihai Prunariu, succesorul lui Condescu, a dat asigurări la instalarea în fruntea clubului că a venit să facă performanță. Iată că obiectivul său a fost atins mult mai repede decât se așteptau chiar și cei familiarizați cu nivelul său managerial de categorie semi – muscă. În clasamentul ultimelor șase etape, Pandurii e vicecampioana din coadă a României, situându-se pe un catastrofal loc 17, sub care se mai află doar Corona Brașov”, arată GorjNews.

Mihai Prunariu este vicepreşedintele PSD Gorj şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii. Primul lucru pe care l-a făcut din această postură a fost să îmbrace echipa în tricouri roşii, culoarea partidului pe care îl reprezintă.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: