Pustai: Dacă aş fi Steaua, i-aş lua pe Breeveld şi Anton

Fostul antrenor al pandurilor, Cristi Pustai, a făcut profilul celor doi jucători curtaţi de Steaua: Nicandro Breeveld şi Paul Anton. El spune că dacă ar fi la Steaua ar vrea să-i aibă pe amândoi în echipă.

„Breeveld e un jucător foarte, foarte util. Are şcoala olandeză. E un bun pasator, are acurateţe mare în joc, în deposedare, de foarte multe ori câştigă mingea fără fault. Are procentaj bun la pasele constructive. Nu apare foarte mult la finalizare, cu toate că are nişte calităţi fantastice şi e un jucător pe care orice antrenor şi l-ar dori, un profesionist desăvârşit. Anton are în plus vârsta de partea lui. Nu că Breeveld ar fi bătrân, are 28 de ani, perfect pentru performanţă, pentru ce se cere la Steaua. Dar Anton poate fi gândit şi ca o afacere pentru viitor. Sunt jucători diferiţi, cu alte calităţi. Dar eu, dacă aş fi la Steaua, i-aş lua pe amândoi“, a declarat el.

Cristi Pustai a vorbit şi despre plecarea sa de la Pandurii. Echipa avea nevoie de un şoc, a declarat preşedintele CS Panduri, Mihai Prunariu, în conferinţa în care a anunţat plecarea lui Pustai. „A fost şi aşa ceva. Dar Marin Condescu plecase, mai erau şase etape şi şase puncte până la Dinamo şi până la ultimul loc de Europa şi am crezut că poate plecarea mea va ajuta echipa. Nu cred eu în şocuri la echipă, dar atunci aşa am considerat. Ne-am despărţit ok, nu a fost nicio problemă“, a declarat antrenorul.

Deocamdată, Pustai nu şi-a găsit o nouă echipă pe care să o antreneze. „Aş prefera o echipă din campionatul nostru, dar nu aş zice “nu” nici unui pas afară“.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: