Pustai: Suntem într-o criză pe teren propriu

Săgeata Năvodari a reuşit ieri să iasă din zona retrogradabilă, după ce a obţinut un punct luni seara pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, echipă despre care se spune că este de mare ajutor celor aflaţi în dificultate. Meciul s-a  încheiat la scorul de 0-0, Pandurii neavând în acest an nicio victorie pe teren propriu. Cristi Pustai este dezamăgit de faptul că Pandurii nu reuşeşte să se impună acasă.

În tribune a fost şi brazilianul Eric, aflat în ţară ca urmare a unei accidentări care îl va ţine şase luni pe tuşă. Fostul pandur a fost îndelung aplaudat de public. Aplauze a primit şi Matulevicius, care a jucat ieri la Pandurii, după şase luni în care s-a recuperat după o accidentare. Chiar şi aşa, antrenorul Cristi Pustai încă mai speră la Europa. "Suntem într-o criză pe teren propriu, cred că am pierdut 10 puncte. În repriza a doua am jucat mai bine, mingea s-a plimbat de câteva ori prin faţa porţii. Nu ne-am luat gândul de la cupele europene pentru că toate echipele se încurcă. Din păcate, contracandidatele noastre s-au distanţat în această etapă. Nu am luat în calcul să reziliez contractul cu Pandurii, sunt un om ambiţios şi mi-am dus toate contractele la bun sfârşit", a declarat Cristi Pustai la DigiSport.

În minutul 88, Breeveld a fost eliminat după ce l-a faultat pe Deletici. La această partidă, Matulevicius a revenit într-un meci oficial după o pauză de aproape şase luni.

TRICOU

De remarcat şi faptul că Pandurii au schimbat tricourile începând cu acest meci, pe acestea nemaiapărând numele sponsorului Succes. Conducerea clubului nu a explicat deocamdată motivul.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: