Quest Advisors va selecta directoratul CE Oltenia

O singură firmă de recrutare a depus ofertă pentru selectarea membrilor Directoratului CE Oltenia. Este vorba despre firma internaţională Quest Advisors. Oferta va fi analizată şi un răspuns va fi dat peste 20 de zile. Această firmă a selectat şi conducerea companiei Transelectrica.

De această dată Kiembaum, firma care l-a selectat pe Laurenţiu Ciurel, nu a mai depus oferta. Singura societate care a făcut acest lucru este SC Quest Advisors SRL, firmă internaţională cu punct de lucru şi în România, aceasta fiind şi cea care a selectat directoratul şi membrii consiliului de supraveghere de la Transelectrica. Directorul Diviziei Strategie-Dezvoltare a Complexului Energetic Oltenia, Ion Petroniu, a precizat că administraţia CE Oltenia nu este implicată în vreun fel în întocmirea caietului de sarcini. „Ştiu că perioada de evaluare este de 20 de zile. Caietul de sarcini va fi făcut de Comitetul de Remunerare şi Nominalizare. De toată procedura în sine se va ocupa acest comitet, noi nu suntem implicaţi. După evaluare începe atribuirea. După aceea urmează perioada de selecţie efectivă când ei trebuie să vină cu un grafic de implementare, de selecţie. Candidaturile vor fi depuse la această societate şi se vor face în conformitate cu ordonanţa 109, în sensul că vor fi publicate şi nişte anunţuri de participare”, a spus Ion Petroniu.

Directorul Diviziei Strategie-Dezvoltare din CE Oltenia nu a vrut să spună dacă va candida pentru a rămâne în directorat, ci doar că “n-are importanţă dacă voi candida sau nu voi candida, important este ca cine va fi aici să poată soluţiona problemele pe care le întâmpină societatea”, a comentat Petroniu.

Mandatele actualilor directori vor înceta odată cu numirea noului directorat al CEO. Este vorba de Aurel Medinţu - Energie, Maria Scurtu - Financiar, Ion Petroniu - Dezvoltare şi Daniel Antonie - Minerit.

“Quest Advisors se dedică scopului de a îndeplini obiective clare ale clienţilor noştri într-o perioadă de timp limitată şi având la dispoziţie un buget bine definit”, aşa îşi face reclamă Quest Advisors.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: