Radu Angheloiu şi-a surprins colegii cu noua slujbă

Radu Angheloiu este angajat de o săptămână la Autoritatea Rutieră Română (ARR) ca referent în cadrul instituţiei. Deşi membru al Partidului Naţional Liberal, angajarea fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a luat prin surprindere conducerea partidului.

De câteva zile Radu Angheloiu ocupă funcţia de referent de specialitate în cadrul Autorităţii Rutiere Române. Angajarea acestuia în primă fază ca personal de execuţie îi deschide pe viitor porţile pentru a ocupa o funcţie de şef. „Sunt de o săptămână la Autoritatea Rutieră Română, sunt angajat în cadrul structurii. Dacă voi ocupa o funcţie de conducere este o chestiune pe care nu pot să o comentez eu acum. Vom vedea în perioada următoare“, a declarat fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

„Eu ştiam că este angajat la Drumuri“!

Colegul său de partid, Gheorghe Orzan, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, nu ştia de noua slujbă a lui Angheloiu Acesta susţine că fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a fost susţinut, demult, pentru a ocupa o funcţie de conducere la ARR. „S-a discutat mai demult susţinerea lui Radu Angheloiu, dar detalii de ultimă oră nu am. Ştiu că s-a discutat susţinerea dumnealui. Nu ştiu că acum este angajat al ARR, eu ştiam că este angajat la Drumuri Judeţene. Noi l-am susţinut pentru ARR şi cred că are şanse în continuare“, a precizat vicepreşedintele PNL Gorj.   

În perioada următoare rămâne de văzut dacă Angheloiu va ocupa sau nu funcţia de sef al ARR, funcţie pe care a pus ochii de când a încetat mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: