Radu Teodorescu: Numirea mea ar putea apărea în această săptămână

Claudiu Radu Teodorescu, președintele tinerilor pesediști gorjeni dar și consilierul premierului Victor Ponta de mai mulți ani, va fi noul prefect de Gorj. Acesta îl va înlocui pe actualul prefect Liviu Andrei urmând ca o hotărâre de guvern în acest sens să apară chiar săptămâna aceasta. Teodorescu a declarat vineri că i s-a propus funcția de prefect pe care o va accepta pentru că nu se teme de muncă.

Rep. : Veți fi noul prefect al județului Gorj. Când va veni numirea oficială?

C.T : Nu pot să vă spun cu certitudine dacă voi fi sau nu noul prefect al județului Gorj. Nu pot să neg că au fost unele discuții în acest sens dar până la această oră nu există nicio decizie, nicio hârtie oficială pe care să mă pot baza când fac astfel de afirmații. Au fost discuții cu toți colegii mei atât la nivel județean cât și la nivel național. În momentul în care va exista acea hârtie oficială voi putea face mai multe declarații. Este posibil ca hotărârea de guvern privind numirea mea să apară chiar săptămâna aceasta.

Rep. : Ați fi un prefect foarte tânăr. Credeți că este un avantaj?

C.T: Am mai spus și repet, sunt tânăr dar nu mă sperie munca, nu-mi frică să muncesc. Sunt responsabil și nu mi-e frică să intru în vreo bătălie sau să fac treabă. Poate faptul că sunt tânăr constituie și un avantaj. Suntem foarte mulți tineri în Partidul Social Democrat care sper ca în viitorul apropiat să fie promovați.

Rep. : Credeți că veți face față funcției?

C.T : Da, cred că pot face față funcție pentru că îmi doresc să fac ceva pentru județul Gorj, pentru gorjeni. Nu sunt străin de administrația publică, am fost și sunt consilier județean, cunosc problemele cu care ne confruntăm.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: