Răduţ: „Vreau să duc Pandurii în Europa !”

Cea mai tare achiziţie a pandurilor din această vară, Mihai Răduţ, spune că s-a adaptat instantaneu printre gorjeni. Lui Răduţ i-e dor de colegii de la Steaua dar spune că va da totul ca Pandurii să ajungă în Europa.

Pandurii, tot mai sus

Sosit împrumut de la Steaua, Mihai Răduţ se antrenează deja cot la cot cu restul pandurilor de două săptămâni. „Sperăm să fim în faţă în campionat şi nu în pregătire. Mă simt foarte bine în tricoul pandurilor, minunat chiar, băieţii m-au primit aşa cum trebuie şi mă bucur că am ajuns aici. Sper să am evoluţii cât mai bune şi să-i mulţumesc pe cei din conducere care au avut încredere în mine şi m-au dorit la echipă”, spune mijlocaşul care crede că pandurii pot ajunge mai sus de locul 7 ocupat sezonul trecut. „Mi-aş dori să continuăm jocul bun pe care l-au practicat ei sezonul trecut şi, de ce nu, să ajungem cât mai în faţă pe un loc de cupele europene.”

CFR şi Steaua pentru titlu

Răduţ nu i-a uitat pe foştii colegi din Ghencea cărora le ţine pumnii în lupta la titlu. Mijlocaşul de 22 de ani e convins că Steaua şi CFR Cluj sunt principalele favorite la cununa cu lauri. „CFR s-a întărit, Steaua, care avea deja un lot foarte bun iar cu aceste noi sosiri, mai ales la stafful tehnic, au un plus la campionatul acesta. Normal că încă vorbesc cu băieţii de la Steaua. Mi se pare o echipă mai puternică, mai bine organizată şi sper să facă un lucru frumos anul acesta, lucru pe care nu l-au mai reuşit de 6 ani şi să câştige campionatul. Orice despărţire e grea dar anul acesta am considerat că e mai bine să merg la o echipă unde să joc şi vom vedea la anul dacă mă întorc în Ghencea”, încheie Răduţ.

61 – de meciuri şi 4 goluri în liga întâi are Răduţ, jucător evaluat acum la 550 de mii de euro

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: