Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Răgaz pentru firma Tetraedru până la sfârşitul lunii aprilie

Firma Tetraedru, cea asigură managementul privat al Spitalului Judeţean Târgu Jiu, mai are răgaz pentru a îndrepta lucrurile până la sfârşitul lunii aprilie, când Consiliul Judeţean Gorj aşteaptă raportul comisiei de evaluare.

Ion Călinoiu a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că directorul firmei Tetraedru a refuzat rezilierea contractului pe cale amiabilă. „S-a propus semnarea de către cele două părţi a unui acord care avea ca obiect încetarea înainte de termen a tuturor formelor juridice ce stau la baza exercitării actului de management privat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Iniţial, reprezentantul firmei Tetraedru îşi dăduse acceptul pentru semnarea acordului în cadrul discuţiilor purtate, însă ulterior s-a constatat refuzul acestuia prin netransmiterea în termenul stabilit a documentelor semnate”, a declarat Ion Călinoiu.

Consiliul Judeţean Gorj ia în considerare, în continuare, rezilierea contractului de management. „Pot anticipa că voinţa mea este de a nu mai lucra cu firma respectivă. Neavând altă soluţie, am făcut act adiţional şi l-am numit pe Sponoche în funcţia de manager al spitalului până la finele evaluării”, spune preşedintele Consiliului Judeţean.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: