Răgman, obligat să-l reprimească pe consilierul Iliescu

Emil Răgman, primarul din Prigoria, a pierdut în faţa instanţei de judecată procesul pe care îl avea cu un consilier din partea PNL, Marcel Iliescu. Conflictul dintre cei doi a apărut după ce primarul Răgman l-a dat afară din Consiliul Local pe Iliescu. Instanţa a hotărât însă suspendarea hotărârii, iar Iliescu speră să-şi reia postul de consilier din următoarea şedinţă de Consiliu Local.

Cea mai înverşunată în apărarea consilierului Iliescu a fost chiar preşedinta organizaţiei locale PNL Prigoria, Iuliana Iliescu, soţia acestuia. Acesta speră ca soţul ei să fie repus pe funcţie în următoarea şedinţă de Consiliu Local. „Am urmat paşii în justiţie şi am obţinut suspendarea hotărârii prin care un consilier PNL era dat afară ilegal. Mâine depun actele la primăriei conform hotărârii judecătoreşti şi se suspendă până la hotărârea definitivă. Între timp, consilierul se poate întoarce la serviciul lui urmând ca în următoarea şedinţă de consiliu local să fie validat”, a declarat Iuliana Iliescu, preşedinta organizaţiei PNL Prigoria.

Acesta crede în continuare în şansele soţului ei de a ajunge viceprimar, deşi mărturiseşte că nu a purtat încă nici o discuţie cu PSD-ul. „Nu am mai avut întâlniri pentru că era inutil să vorbesc în lipsa acestei hotărâri, dar şanse să devină viceprimar sunt”, a declarat Iuliana Iliescu.

ALIANŢĂ

La Prigoria, Uniunea Social Liberală a demonstrat că nu funcţionează şi asta pentru că social- democraţii nu ajung la un consens cu Partidul Naţional Liberal. Scandal a izbucnit mai ales după ce organizaţia PNL a pierdut postul de viceprimar care ar fi trebuit să-i revină conform protocolului încheiat între PSD şi PNL.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: