Raluca şi-a umplut ghiozdanul cu pietre şi s-a aruncat în Jiu

Căutările poliţiei şi ale familiei Ralucăi Drăguşin, adolescenta dispărută miercuri de acasă, au încetat ieri. Totul s-a terminat tragic, trupul fetei a fost găsit în Jiu. Raluca s-a omorât într-un mod cutremurător. Şi-a umplut ghiozdanul cu pietre şi s-a aruncat în Jiu. Familia şi prietenii se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum.

Raluca Drăguşin mai avea puţin şi dădea bacul, iar apoi urma să înveţe la o universitate prestigioasă din Londra. Trupul fetei a fost găsit ieri în apele Jiului în zona Insuliţei. Câţiva trecători au anunţat imediat poliţia şi pompierii când au zărit un trup plutind. „Mă plimbam cu un prieten pe malul Jiului şi am văzut ceva plutind. Nu eram sigur dacă este vorba de o persoană sau de un manechin. Am anunţat poliţia şi pompierii care au intrat cu barca să o caute. Când au scos-o pe mal mi-am dat seama că este vorba de fata care a dispărut. Păcat de ea şi de familia ei. Avea toată viaţa înainte şi un viitor excepţional. Nu ne dăm seama ce a determinat-o să facă asta. A vrut să-şi ia viaţa Avea rucsacul prins în faţă şi din ce am auzit de la poliţişti este plin cu pietre. Dumnezeu să o ierte”, a spus Ion Brânzan. Pompierii au fost cei care au scos la mal trupul Ralucăi Drăguşin. La faţa locului a ajuns şi o salvare, însă medicii nu au făcut altceva decât să constate decesul tinerei.

Raluca, de nerecunoscut

Imediat după ce fata a fost scoasă la mal a ajuns sora şi mătuşa Ralucăi, care în primă fază nu au crezut că este vorba de o altă persoană. „Nu e Raluca, sora mea nu era aşa de grasă. Cred că este vorba de un bărbat. Nu trebuie să ne îngrijorăm degeaba. Mai sunt speranţe şi avem altceva de făcut“, a spus Daniela. Atunci când a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală, Daniela Drăguşin şi-a recunoscut imediat sora. „E Raluca, e sora mea. Nu se poate aşa ceva. De ce mi-ai luat-o Doamne, mai lăsat fără soră. Este ea, pentru că are ochelarii, are unghiile negre, pantalonii ei şi pantofii coloraţi. Nu se poate una ca asta. Nu vreau să vină poliţie şi jandarmi pentru că nu au făcut nimic. Eu am rămas fără sora mea”, spune tânăra ţipând.

Mătuşa fetei a însoţit-o pe Daniela Drăguşin când a primit vestea fulgerătoare. „Nu se poate. Raluca mea nu mai este. Nu pot să mai trăiesc fără ea, era ca fata mea, pentru ele trăiam acum nu mai am pentru cine. Vreau să plec şi eu Raluca. De ce a făcut ea asta. Niciodată nu mi-a vorbit despre moarte şi eu vorbeam mult cu ea. E tragic, este groaznic ce s-a întâmplat. Vreau să mor şi eu”.

CE SPUNE POLIŢIA

Poliţiştii au dat ieri şi verdictul în cazul morţii Ralucăi Drăguşin. „Persoana dispărută la sfârşitul săptămânii trecute a fost găsită decedată în Râul Jiul, în apropiere de insuliţă. Este îmbrăcată cu hainele din ziua dispariţiei şi are la ea şi rucsacul. În acest caz este vorba de o sinucidere”, a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

PLAN SINUCIGAŞ

Căutările au început miercuri după ce Raluca nu a mai ajuns acasă la mătuşa sa, dar nici la prietena la care spusese că merge la studiu. . Mai mult, i-a trimis acesteia un mesaj în care îi spunea că urmează să facă ce trebuia să facă după 20 de ani, adică să-şi ia viaţa. Tânăra s-a sinucis într-un mod tragic. S-a aruncat în apele Jiului cu rucsacul plin de pietre.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: