Fost general de armată, acuzat de relaţii sexuale cu o minoră din Săcelu

Acuzaţii grave planează asupra unui ofiţer de rang înalt din armata română, ieşit la pensie şi stabilit în perioada de vară în comuna gorjeană Săcelu. O localnică susţine că fiica ei de 14 ani a fost nevoită să întreţină relaţii sexuale cu generalul în rezervă Dumitru Ciucur, acesta negând spusele femeii şi punând totul pe seama unei datorii pe care o avea de recuperat de la mama minorei.

         

Daniela Pârvoiu stă în satul Maghereşti şi nu are prea mulţi vecini, casa ei fiind în vârful unui deal, pe unde nu se poate ajunge decât la pas. Ceva mai jos, la vreo câteva sute de metri, locuieşte generalul de armată, în rezervă, Dumitru Ciucur, care în sezonul cald vine la Săcelu, pe meleagurile natale, iarna stând la Bucureşti. Femeia spune că, acum, a aflat despre faptul că fiica ei, de 14 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fostul ofiţer, relaţia de amor a celor doi ieşind la iveală după ce o verişoară a fetei a discutat cu ea despre problemele respective. „Verişoara ei a aflat, mi-a spus şi mie, apoi l-a sunat pe general şi s-a dat drept fata mea. El i-a propus atunci să treacă pe la el că îi dă ceva de băut şi apoi or să facă trei poziţii sexuale, nici nu vă pot spune ce cuvinte a folosit. După aceea am discutat cu fiica mea, ea a negat, dar ulterior mi-a povestit ce şi de când se întâmpla totul”, declară femeia.

Generalul crede că s-au inspirat din cazul directorului de la FMI

Mama minorei a mers la Poliţie imediat cum a aflat despre cele întâmplate. Oamenii legii au deschis o anchetă şi au audiat-o pe minoră, fata fiind dusă inclusiv la medicul legist, care a constatat că, la 14 ani, aceasta avea relaţii sexuale de luni bune. Dumitru Ciucur îşi pune mâinile în cap când aude ce acuzaţii pot fi formulate la adresa sa şi susţine că totul nu este decât o înscenare. Generalul spune că este tată de fete şi niciodată nu s-ar gândi la astfel de prostii. „Nu e nimic adevărat. Cred că s-au uitat la televizor şi au văzut ce a păţit directorul acela de la FMI. Ei aveau să-mi restituie mie nişte bani cu care îi împrumutasem, dar cum le-am zis de bani, tronc, a doua zi s-au şi dus la Poliţie ca să mă reclame. Nu am făcut aşa ceva. O să vedeţi peste 10 zile ce turnură va lua acest caz, mai vorbim atunci, pentru că şi eu am multe de spus”, declară generalul.

Bărbatul a promis că va merge la Protecţia Copilului pentru ca, la rândul său, să o reclame pe mamă că nu are grijă de fată. Conform acestuia, minora a mai fost şi în trecut în plasamentul statului, mama ei stând acum în concubinaj cu un bărbat cu care tocmai a făcut o pereche de gemeni, băieţii fiind aduşi pe lume de câteva zile. Cert este că, în prezent, fostul ofiţer este nevoit să dea declaraţii în faţa anchetatorilor, poliţiştii instrumentând un dosar de viol deschis pe numele lui, la finalul cercetărilor dosarul urmând să fie înaintat procurorilor pentru a dispune în consecinţă.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: