Rapid s-a impus la Târgu Jiu, scor 3-1 în meciul cu Viitorul

Telespectatorii au putut urmări duminică un meci din Liga 2 transmis de pe stadionul din Târgu Jiu, între ACS Viitorul Târgu Jiu și Rapid Bucureşti. Meciul de debut în noul sezon al jucătorilor pregătiţi de Flavius Stoican a fost transmis la tv disputându-se fără spectatori, ca toate meciurile din acest sezon.

Meciul de la Târgu Jiu s-a încheiat cu victoria oaspeţilor de la Rapid, scor 3-1, meci în  care elevii lui Adrian Iencsi au condus pe tabelă din primele minute.  Scorul a fost deschis rapid de oaspeţi, în minutul opt, prin Antonio Sefer care a primit o pasă din flancul stâng, la marginea careului mare, ușor lateral stânga, şi l-a executat pe portarul gazdelor cu un șut pe jos, lângă bară. Echipa lui Iencsi a continuat apoi să pună presiune dar scorul a rămas neschimbat până la pauză.

Cei de la Viitorul au ieşit cu greu din propria jumătate, oaspeții continuând să domine și având încă o mare ocazie de gol, din lovitură liberă. Dintr-o poziție asemănătoare cu locul din care a deschis scorul Sefer, Hlistei a executat lovitura dar balonul s-a dus la mai puțin de un metru de poartă.

După pauză echipa lui Flavius stoican a reuşit să restabilească egalitatea din lovitură de pedeapsă. Pănoiu i-a pus piedică, în apropierea careului mic, lui Paraschiv iar arbitrul a arătat punctul cu var. Același Gabriel Paraschiv a executat şi l-a învins pe portarul rapidist Drăghia. Meciul a devenit apoi mai spectaculos pentru că s-au marcat două goluri în șapte minute, iar oaspeții au revenit în avantaj pe tabelă.

Din minutul 65 scorul a devenit 1-2 iar Rapid a trecut din nou la conducerea meciului, din lovitură de la 11 metri. Sefer a fost  faultat în careu, iar penalty-ul a fost transformat de Cătălin Hlistei.

Rapid a continuat să domine jocul până la final şi a mai marcat în prelungiri, chiar la ultima fază a meciului, prin Daniel Benzar.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: