CSM Târgu Jiu, cu efectiv aproape complet la antrenamente

Baschetbaliștii americani ai CSM Târgu Jiu au ieșit din izolare și au liber să ia parte la antrenamente. Pe parcursul ultimei săptămâni, cei trei jucători americani din lotul echipei gorjene, Darien McClain, Kevin Allen și Jack Spurgeon, au început antrenamentele sub comanda lui Claudiu Alionescu.

Staff-ul tehnic al CSM Târgu Jiu are la antrenamente aproape întreg efectivul de jucători. Singura absență este cea a lui Rezav Rogava, dar vestea bună este că și jucătorul georgian a primit viza de ședere în România și în scurt timp va ajunge la Târgu Jiu.

Prima competiție în care va lua startul CSM Târgu Jiu este Cupa României, la mijlocul lunii octombrie, în funcţie de această competiţie fiind stabilit programul echipei. „Am început pregătire cu aproape întreg efectivul. Ne desfășurăm activitatea conform normelor în vigoare cu antrenamente de pregătire fizică și specifică, atât afară, cât și în sală. Jucătorii americani s-au alăturat şi ei echipei iar Rogava a primit viza de ședere și aștept ca și el să se alăture în cel mai scurt timp lotului”, a explicat antrenorul Claudiu Alionescu care aşteaptă acum să afle unde va juca în cupă: „Programul de pregătire a fost făcut având ca punct de reper Cupa României, de la mijlocul lunii octombrie. Am văzut că s-a înaintat și o dată, aproximativ 16 octombrie, pentru primul turneu. Va trebui să vedem unde și cum vom aplica prevederile ordinului de ministru în ceea ce privește desfășurarea meciurilor în spațiile închisei”.

Competițiile baschetbalistice din România se vor relua luna viitoare cu turneele naționale de juniori iar conducerea clubului a hotărât ca, la antrenamentele echipei de seniori, să fie cooptați și câțiva dintre junorii de la grupa U15.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: