Universitatea Craiova, în căutarea unui alt antrenor

Antrenorul italian Cristiano Bergodi este dat  ca și plecat de la Universitatea Craiova de presa centrală. Deja sunt speculaţii că patronul Mihai Rotaru are în vedere trei variante de antrenor pentru banca oltenilor.

După eliminarea istorică din Georgia, unde a fost surclasată de Lokomotiv Tbilisi, Universitatea Craiova este la un pas de a schimba antrenorul. Pro Sport a informat că orele lui Cristiano Bergodi sunt numărate pe banca tehnică a oltenilor, mandatul său urmând să se încheie în curând. Italianul va rezista cel mult până la finalul partidei cu Astra, de duminică, după care urmează o pauză provocată de meciurile echipei naţionale.

Chiar dacă Bergodi are un procentaj excelent la Universitatea, cu 7 victorii din 9 meciuri, acesta a pierdut lamentabil cele două meciuri decisive, cu CFR şi Tbilisi, care au costat echipa din Bănie titlul şi parcursul în Europa. Mai mult, cele 5 din cele 6 victorii au fost obţinute la limită, cu mare noroc, iar cea mai mare problemă o reprezintă exprimarea echipei, mai scrie sursa citată.

Bergodi este acuzat şi pentru programul neinspirat pe care l-a întocmit pentru perioada dintre sezoane, Craiova fiind unica echipă care a plecat din ţară, într-un stagiu de pregătire în Austria, care mai mult i-a afectat pe jucători, decât să-i ajute.

Cele două variante luate în calcul de finanţatorul Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Cristiano Bergodi sunt Cornel Papură, cel care a antrenat echipa în două mandate, în stagiunea trecută, dar şi Edward Iordănescu, iar o a treia, de rezervă, ar fi aducerea lui Eugen Neagoe, a dezvăluit Pro Sport.

Vizualizări: 1,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: