Raskovic: „M-aş fi bucurat ca golul meu să aducă şi puncte!”

Atacantul sârb Milanco Raskovic se afla la prima sa reuşită din acest sezon pentru Pandurii Târgu Jiu. Din păcate acesta nu s-a putut bucura prea mult de golul înscris pentru că nu a adus nici un punct echipei. Totuşi, Raskovic speră ca reuşita să să îl facă pe Sorin Cârţu să-l readucă printre titulari la meciul din etapa viitoare de la Piatra Neamţ. Raskovic a ţinut să precizeze că gestul său de a arăta numărul de pe tricou nu era adresat lui Sorin Cârţu ci spectatorilor din tribune care l-au votat sezonul trecut cel mai bun jucător de la Pandurii el explicând că vrea să fie chiar mai bun decât sezonul trecut. 

Reporter: Ce crezi că s-a întâmplat la acest meci, ai reuşit să înscrii, dar nu aţi obţinut victoria?
Milanco Raskovic: În prima repriză cei de la Internaţional au jucat bine, s-a văzut că sunt o echipă care joacă foarte bine în deplasare, că au bătut şi pe Dinamo chiar la Bucureşti. Cred că argeşenii formează o echipă compactă, au jucat foarte bine contra noastră şi au arătat că nu sunt o echipă uşor de bătut.
Rep.: Puteaţi să treceţi pe locul 1 dacă câştigaţi în această seară din nou, nu crezi că aţi ratat o şansă foarte mare?
M.R.: Ştiu asta, dar am observat că în prima ligă din România oricine poate bate pe oricine. Campionatul din România e foarte echilibrat! Se vede clar din faptul că o echipă nou promovată pune mari probleme unora cu experienţă şi chiar de top. 
Rep.: Cui ai dedicat acest prim gol marcat de tine pentru Pandurii în noul sezon?
M.R.: Îl dedic prietenilor mei, familiei mele şi tuturor spectatorilor prezenţi la meci. Am văzut că au venit în număr mare şi de această dată, dar îmi pare rău că nu le-am adus o bucurie. M-aş fi bucurat ca golul meu să aducă şi puncte!
Rep.: Ce ai vrut să arăţi când ţi-ai arătat tricoul imediat după gol? A fost un gest arătat antrenorului Sorin Cârţu care nu te-a folosit titular?
M.R.: Nu, nu a avut nicio legătură cu domnul Cârţu. Eram fericit că înscrisesem şi asta arătam că eu am înscris. Golul reuşit îmi dă motive să cred că voi juca şi în următoarele partide. E foarte important pentru mine să fiu mai bun ca în sezonul trecut.
Rep.: Ce crezi veţi reuşi o victorie la Piatra Neamţ în etapa viitoare?
M.R.: Partida de la Piatra Neamţ e foarte important pentru noi. Ne dorim cu toţii o victorie şi sper să putem să o şi obţinem. Meciul cu Internaţional trebuie să-l uităm! Ăsta e fotbalul! Ei au dat gol în minutul 90. Noi am avut 2-1, dar asta e, trebuie să trecem peste acest eşec.


Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: