Răuţ: „Nu sunt om de cursă lungă într-un partid”

Ion Răuţ, şeful Corpului de Control din cadrul Complexului Energetic Turceni, a semnat joi seara adeziunea la UNPR. Decizia nu a surprins multă lume, cunoscută fiind apropierea politică dintre Ion Răuţ şi Dan Ilie Morega. Despre planurile de viitor în noua organizaţie politică, dar şi ce l-a determinat să facă acest pas aflăm de la Ion Răuţ.

Aţi semnat adeziunea la UNPR. Ce aşteptări aveţi în continuare?

Da, am semnat adeziunea la UNPR. A fost o şedinţă  a Biroului Permanent Judeţean joi seara, la care nu am participat din motive personale, dar practic s-a validat adeziunea mea. Am intrat în UNPR şi cu funcţie, cea de secretar general. Nu pot să mă aştept decât la o bună colaborare având în vedere că au fost discuţii de tatonare anterior.

Care a fost motivul care v-a determinat să alegeţi UNPR-ul?

Am lucrat atât de bine cu domnul Morega încât am certitudinea că atât timp cât voi lucra cu dânsul vor fi respectate nişte reguli politice. În PNL, după plecarea dânsului, au fost încălcate foarte multe dintre aceste reguli politice. În plus, pe lângă domnul Morega mai sunt şi alţi oameni pe care îi apreciez enorm la UNPR. În al doilea rând, eu nu sunt om de cursă lungă într-un partid. Mă duc acolo unde gândurile şi proiectele mele sunt acceptate.

Sunteţi al doilea membru al UNPR-ului cu funcţie în CE Turceni. Aveţi de gând să atrageţi şi alţii?

Funcţia pe care eu o deţin la CE Turceni e câştigată în instanţă, deci nu are nici o legătură cu politica. Nu de puţine ori s-a scris în presă că UNPR-ul vrea funcţii în complexurile energetice. Nu ştiu dacă este un scop neapărat însă sigur că dacă este posibil să mai atragem şi alţi membri, de ce nu. Cu toţii ne dorim o organizaţie puternică.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: