Război evazioniştilor fiscali de la Rânca

Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj, a declarat deschis războiul  evazioniştilor din zona Rânca. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat intensificarea verificărilor în această perioadă. Ba mai mult, începând de ieri a dat dispoziţie de constituire a unor echipe de control. “Am dat dispoziţie să fie constituite echipe de control pentru că la Rânca lumea trebuie să fie conştientă că s-a terminat cu evaziunea“, a declarat Liviu Andrei.

Alte stiri pe scurt:

   Proteste prelungite în Piaţa Prefecturii

Primăria Târgu Jiu a autorizat prelungirea protestelor până la orele 22.00. La nivelul municipiului membrii a două organizaţii sindicale şi-au manifestat intenţia de a continua protestatele în Piaţa Prefecturii până pe data de 29 ianuarie. Este vorba despre Alianţa Românilor de Pretutindeni, care începând de ieri protestează în intervalul orar 20.00-22.00, şi Federaţia Naţională a Muncii, ai căror membrii au autorizaţie pentru astfel de manifestări între orele 14.00-19.00. (D.M.)

S-a reunit Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

Ninsoarea din ultimele zile a reunit Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă într-o şedinţă extraordinară. Ieri, prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, a solicitat tuturor membrilor Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă să fie pregătiţi pentru a se întruni dacă situaţiile meteorologice din judeţ o impun. „Această şedinţă a fost o şedinţă extraordinară a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă pentru că este atenţionare cod galben şi din păcate pentru noi avem aproape Doljul care este sub cod portocaliu. Am cerut tuturor membrilor Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă să aibă telefoanele deschise şi dacă va fi nevoie ca la două noaptea să convocăm şedinţă extraordinară pentru a lua decizii, să putem să ne întâlnim. La ora actuală drumurile sunt negre. Am cerut şefilor de la Drumurile Naţionale şi Judeţene să monitorizeze situaţia şi să nu avem probleme în această perioadă“, a precizat Vasile Liviu Andrei. (D.M.)

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: