Razie la 6.00 dimineaţa în cartierul Griviţei

Poliţiştii care au misiunea de a da cât mai repede de individul care a băgat spaima în locatarii unui bloc de pe strada Griviței din municipiu par să nu mai aibă somn de când inspectorul șef Decebal Dumitru Drăghia le-a cerut „rezultate” cât mai repede. Marți dimineața, locatarii din blocul vizat de piroman au fost treziți la ora 6.00 de agenții care au făcut o razie în rândul acestora pentru a vedea cine stă și cine nu are ce căuta în acel imobil.

Oamenii au ieșit somnoroşi pe la uși și au trebuit să prezinte actele de identitate și justificarea pentru prezenţa lor acolo, asta dacă nu erau cu domiciliul în acel bloc, la finalul acțiunii polițiștii necomunicând dacă au găsit vreun indiciu care să îi ajute să dea de urma piromanului care incendiază ușile de lemn din imobil.

Pe de altă parte, surse din anchetă ne-au confirmat că unul dintre locatarii din bloc, agent în cadrul IPJ Gorj, face obiectul unor verificări disciplinare. Agentul a fost luat la întrebări de superiorii săi după ce mai mulți locatari, inclusiv administratorul asociației de proprietari, au menționat că l-au informat pe polițist despre incendierea uşilor de lemn încă din luna aprilie. Nimeni nu a făcut nicio anchetă până duminică dimineaţa pentru că agentul în cauză nu a raportat mai departe cele sesizate de oameni, deși aceștia i-ar fi pus la dispoziție inclusiv înregistrări video cu presupusul piroman.

Duminică dimineața cercetările au început doar pentru că individul a incendiat ușa de la intrarea în bloc, ceea ce i-a speriat și mai rău pe locatari. Atunci oamenii au sunat la 112, până atunci ei sperând că poliţiştii fac verificări în baza celor discutate cu vecinul lor. IPJ Gorj a confirmat că până duminică nu a avut nicio sesizare cu privire la problemele semnalate acum de locatarii blocului de pe strada Griviței.

Vizualizări: 3,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: