Razie la taximetrişti şi la transportatorii de mărfuri

Poliţiştii au organizat ieri acţiuni pentru sancţionarea taximetriştilor care încalcă regulile de circulaţie. Nu este prima acţiune din această toamnă, pentru că oamenii legii au constatat că aceşti transportatori încalcă regulile rutiere. Poliţiştii au acţionat şi pe principalele artere din judeţ şi au verificat transportatorii de mărfuri

De la acţiunea  oamenilor legii nu au lipsit reprezentanţi ai ITM Gorj, Garda Financiară şi Serviciul de Investigare a Fraudelor. Organele de control au fost la toate staţiile de taxi de pe raza municipiului Târgu-Jiu, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8000 lei, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Poliţiştii au acţionat şi în judeţ unde au  aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de  3310 lei, au fost retrase un număr de 4 certificate de înmatriculare şi au confiscat o cantitate de 543 kg carne (307 kg carne vită şi 246 kg carne porc), evaluată la suma de 4700 lei. Carnea era transportată de un hunedorean fără documente de provenienţă.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: