Reacţiile politicienilor la trecerea lui Morega în fruntea PC Gorj

Declaraţia lui Dan Ilie Morega din Pandurul, cum că este curtat de PC, pentru funcţia de preşedinte a organizaţiei de la Gorj nu i-a lăsat rece pe politicienii Gorjului. În replică, Ilie Petrescu nu se teme că ar putea pierde scaunul, dacă este pentru interesul judeţului...

Ilie Petrescu nu crede că deputatului Morega îi va fi aşa de simplu să ajungă în fruntea conservatorilor gorjeni. Iar dacă, totuşi, un astfel de eveniment ar avea loc, Petrescu n-ar intra în panică, doar a mai lucrat cu Dan Ilie Morega pe vremea când amândoi erau la Partidul România Mare.

„Pentru interesul judeţului oricând pot să fac un pas înapoi“, a mai spus Petrescu la Radio Infinit.

Partener cu Dian Popescu

Dacă vestea se adevereşte, iar deputatul Morega ajunge în fruntea conservatorilor, partea frumoasă va fi aceea că va fi partener de alianţă cu Dian Popescu, şeful liberalilor, fostul său subaltern politic. Cum vor colabora cei doi- Cine va fi „ şeful” Alianţei PNL-PC- Rămâne de văzut. „Este posibil, n-am nimic împotrivă, nu mă interesează”, spune Dian Popescu despre posibila preluare a şefiei PC Gorj de către Morega.

Preşedintele executiv al PSD, Ion Călinoiu, crede că Morega  este cel care face demersuri pentru a fi primit la conservatori. „ Merge la un partid la care n-a mai fost” zice Călinoiu, aluzie la faptul că deputatul a mai sălăşluit până acum  la PSD, APR, PRM şi PNL.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: