Recrutări de personal în Gorj pentru uzina Ford de la Craiova

Uzina Ford de la Craiova vrea să angajeze personal din Gorj. Mai exact, Ford România S.A. a comunicat Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj că intenționează să recruteze de aici 20 de ucenici și 10 electromecanici de mașini și echipamente electrice.

Conform autorităților din Gorj, oferta uzinei craiovene pentru gorjeni este una generoasă. ”Au comunicare de locuri pentru ucenici și pentru electromecanici. Deci vor să angajeze. Dacă vor din Gorj să meargă acolo, să se facă ucenici, probabil îi angajează ulterior. Conform Contractului Colectiv de Muncă, ei spun că oferă tichete de masă, 1 pe zi, transport subvenționat, bonusuri de sărbători și vacanțe. Și la unii, și la alții. Sunt chestiuni care, probabil, se pot discuta”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Dacă uzina de la Craiova va recruta ucenici va beneficia și de sprijin financiar de la stat. Pentru a fi ucenic, candidatul trebuie să aibă minimum 16 ani și nu trebuie să aibă calificare pe ocupația respectivă, așa cum angajatorul cere pentru posturile de electromecanic. ”Organizează program de ucenicie. Este vorba de 2250 lei de ucenic lunar. În funcție de ocupația pe care o vor, poate să fie pe un an, pe doi, maximum pe 3 ani poate să fie acordată subvenția. Ei încheie contract de ucenicie cu ucenicul și convenție cu AJOFM Dolj, nu cu noi. Dar, ei au comunicat și la noi fiindcă vor și din Gorj”, a explicat directorul Romeo Chiriac.

Conform datelor furnizate de angajator, cei interesați pot transmite CV-urile la adresa de e-mail: [email protected].

Vizualizări: 4,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: